top of page
team-foto (1 of 1).jpg
Wij staan voor u klaar!

Jasper Klaassen

dierenarts

Sinds begin 2019 mag ik mezelf al dierenarts bij Centrum Dierenarts Zeewolde noemen. Ik heb voor deze praktijk gekozen omdat ik erg veel waarde hecht aan de vriendelijkheid, warmte, rust en kunde waarmee alle beestjes en baasjes behandeld worden. 

 

Sinds september 2021 mag ik mezelf de eigenaar van deze prachtige praktijk noemen, iets waar ik als kind al van droomde.  Mijn interessegebied binnen de diergeneeskunde  ligt vooral binnen de chirurgie. In de operatiekamer heb ik profijt van mijn rust en overzicht.

 

In mijn vrije tijd hou ik van vele soorten sporten. Ik doe nog met regelmaat aan roeien, zeilen, zwemmen en wielrennen.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te kijken of er een klik is.

 

Ik zou zeggen: Tot snel!

Chantal van der Poel

dierenarts

Mijn naam is Chantal en ik werk alweer sinds december 2021 bij Centrum Dierenarts Zeewolde. Na mijn afstuderen ben ik begonnen met werken in Lelystad, maar toen Jasper mij vroeg of ik in Zeewolde wilde werken begon er toch wel wat te kriebelen. Ik ben geboren in Zeewolde en woon er al mijn hele leven. Hier komen werken leek mij een leuke uitdaging!

In mijn vrije tijd kan je mij veel op het trainingsveld vinden waar ik de sporten agility en hoopers met mijn honden beoefen. Dit betekent dat ik meerdere avonden per week aan het trainen ben en in het weekend vaak een wedstrijd loop met ze.

In de spreekkamer vind ik het leuk en uitdagend om met angstige dieren te werken. Vooral bij katten valt er met rust en geduld veel te bereiken. Het geeft veel voldoening om dieren die ''niet zonder handschoenen'' aangeraakt kunnen worden rustig na te kunnen kijken. Daarnaast vind ik het onderdeel tandheelkunde erg leuk om te doen. Ik ben dan ook erg blij met de aanschaf van onze dentale röntgen.

Ik kijk er naar uit om u en uw dier(en) te ontmoeten!

team-foto-chantal-van-der-poel.jpg
team-foto-eva-watson.jpg

Eva Suijk

paraveterinair

​Al meer dan 20 jaar mag ik mezelf paraveterinair noemen en dat doe ik al 10 jaar bij Centrum Dierenarts Zeewolde. Ik hoop hier over heel veel jaren nog steeds met enthousiasme te mogen werken, al zij het achter een rollator!

 

Als kind woonde ik al in Zeewolde en met al deze jaren hier ken ik bijna al onze baasjes en dieren bij naam! Thuis lopen er twee heerlijke pubers rond en onze dalmatiër Tycho. Wie heeft er dan nog tijd over voor hobby's?

 

Op z'n tijd mag ik graag paardrijden en een wekelijks rondje hardlopen behoort ook tot de routine.

 

Op de woensdag, donderdag en vrijdag ben ik veel op de praktijk en kom ik u vast tegen!

Groetjes, Eva

Margo van der Huure

paraveterinair

In 2019 ben ik op het Aeres te Barneveld afgestudeerd als paraveterinair. Snel daarna ben ik in juli 2019 begonnen met werken bij Centrum Dierenarts Zeewolde. Wat begon met enkele uren per week is ondertussen uitgebreid naar 32 uur! De kans is dus groot dat u mij treft.

 

Met veel plezier werk ik hier en heb ik het gevoel helemaal mijn plekje te hebben gevonden. Het contact met zowel mens als dier vind ik erg liefdevol en belangrijk.

 

In mijn vrije tijd zorg ik graag voor mijn eigen dieren. Ik heb twee vogels: Lex een caique en Boris een agaponnis. Daarnaast heb ik ook twee konijnen: Frank Visser en Nina.

Ik hoop u binnenkort te zien op de praktijk!

 

Veel liefs, Margo

team-foto-margo-van-der-huure.jpg
Boekenkast met studieboeken

De stagiair

paraveterinair

Van tijd tot tijd hebben we stagiaires rondlopen voor de opleiding tot paraveterinair. Vanaf dag één komen ze bij ons in een warm bad en zullen wij ze alle ruimte geven om te ontwikkelen.

Het is dus zeker mogelijk dat u een van de aanstormende talenten een keer aan de telefoon krijgt!

bottom of page